Infocus

Category Video

Loading player...


Hostel by Anabel 2 #Love #Likes #Tirana - Seria 14

165,240 views

#hostelbyanabel2 #anabelentertainment

"#LOVE #LIKES #TIRANA” është një prodhim i Anabel Entertainment.

Ndalohet çdo përdorim pa autorizimin e autorëve.

IDEA DHE SKENARI: DALINA BUZI

REGJISOR: ENDRIT DELISULA

NE ROLE KRYESORE:

MEGI POJANI - ZOI
DEAMISHEL HOXHA - LUNA
ENI SHEHU - KLAJDI
ALBAN RAMOSAJ - ELIO
INA GJONÇI - LINA
ALBERTA KAMENICA - IRIS
VIOLA GJOLEKA - LEDIA
ERNEST MANAJ - ERIONI
XHENI - ANA HAXHIMALI
ALEKS SEITAJ - BLEDI

FORMULIMI MUZIKOR: KLODETA BUZI
AKADEMIA "HOLLYWOOD"
KOSTUMOGRAFIA: DESANTILA LIKA/ ALTIN LALA
VIDEO EDITOR: MENDI SELMANI/ NASI SPAHIU
AUDIO EDITOR : FLORIAN HETA
HAIR & MAKE UP PER PROTAGONISTET: SUELA CANGU


FALENDEROJME SPONSORET GJENERALE ABI BANK DHE VODAFONE PER MBESHTETJEN QE I KANE DHENE KETIJ SERIALI.

FALENDEROJME GJITHASHTU:
AMA CAFFE
RAUCH
SPRING
IQOS
BASHKIA TIRANE
SALLAMERI TONA
SPITALI AMERIKAN
FRUTA TE THATA PALMA
SPAR
DIPLOMAT CATERING
QENDRA MULTIFUNKSIONALE "NEW GENERATION"
REMAX ALBANIA
KASTRATI JEWELLERY
LEVIS ALBANIA
ROGERS ALBANIA
FASHION GRUP (MANGO, SPRINGFIELD)
TALLY WEIJL
RETRO AVANTGARDE
ATRATTIVO
E&D SHOP
PIERRE LANIER
PRECIOSA
LOLITAS
OPTIKA 1
GALERIA KALO
CENTRALI PLAYHOUSE
VIA ANABEL


Copyright 2019 Anabel Entertainment

Comments